Funfek Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) Witam, od jakiegoś czasu mam problemy z obrotami na ciepłym silniku. Sprawdzane były cewki i świece, wymieniana uszkodzona sonda lambda, czyszczona przepustnica i silniczek krokowy. Dalej dzieje się to samo. Mam zamiar wymienic teraz krokowy na nowy i tu sie pojawia moje pytanie, w sklepie poprosili mnie o nr silniczka krokowego, gdzie takowy mogę znaleźć? I czy jest jakaś firma która szczególnie polecacie? Silnik 1.4 16V 95km 2000r. Edytowane 4 Lipca 2016 przez Funfek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby272 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Witaj. Oznaczenia szukaj na silniczku, powinno być wytłoczone np. B28/00 J25800. Ja kupiłem MAGNETI MARELLI i kosztował mnie około 190zł. Nie kupuj taniego zamiennika na al...ro, szkoda czasu i kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funfek Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Gdzie dokładnie szukać tego wytłoczenia? Na samej górze mam PED *72. Powinienem wykręcić silniczek i poszukać gdzieś niżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi