tomi85 Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 (edytowane) Witam, świeci mi się kontrolka air bag i kluczyk servisu. Dziś podłączyłem samochód pod clipa i wyszły 2 błędy: przerwany obwód napinacza kierowcy i przerwany obwód poduszki bocznej kierowcy. Czyli mam rozumieć, że napinacz i poduszka do wymiany czy coś po prostu tylko nie łączy ? Edytowane 26 Lipca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 (edytowane) Taśma zerwana na zwijaczu przy kierownicy. Do wymiany cała manetka lub nowa taśma do zalutowania. Edytowane 21 Lipca 2016 przez AdamiGo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Koszt taśmy 30 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi85 Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 hmmmm ale nie wyskoczył żaden błąd airbaga w kierownicy tylko airbaga w siedzeniu kierowcy + błąd napinacza pasów kierowcy, że są przerwane obwody.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graffy Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Pod siedzeniem masz wtyczkę, sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi85 Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 (edytowane) poruszałem wtyczką i już jest gitara ;) Edytowane 26 Lipca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Czyli standardowy problem. Ehh sprawdź se tam przewody bo to może być bardzo częsty problem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi85 Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 mam zamiar jutro wyciągnać obydwa przednie fotele wraz z pianką i przeczyścić podlogę ponieważ zauważyłem delikatne ślady rdzy ;/ Powiedzcie prosze na co jest przyklejana ta pianka akustyczna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi