karczer85 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Witam. Istnieje możliwość zwiększenia czułości czujników od karty.? Majac kartę w kieszeni muszę praktycznie przytulic się do samochodu by otworzyć drzwi na podczerwieni klamki. Gdy jestem w środku to kartę widzi praktycznie w slocie lub zaraz przy nim. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivvy Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) U mnie działa to bez zarzutu, nawet jak klucz mam w plecaku. Zastanów się może nad wymiana baterii w pilocie. Ewentualnie sprawdź czy masz jakaś różnicę na drugim kluczyku ale z ta sama bateria. Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczer85 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Baterie mam nowe. Karty działają podobnie Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Do sprawdzenia clipem anteny od HF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi