marian1981 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 rustin czym to diagnozowałeś? Ja mam tylko elm ale warto było bym tym samym sprawdzić programem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rustin Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 (edytowane) Elmem, dokładnie torque na androida, takie same wartości pokazuje inny program. W ogóle dziwnie działa, bo praktycznie jakby nie wcisnąć gazu to nie ma np 40 procent otwarcia. Jakby jeszcze mógł sprawdzić ile pokazuje map na wolnych obrotach. Druga sprawa, że jak szarpie auto to korekta krótka skacze jak szalona z - 50 na +50 Wysłane z mojego C3 Edytowane 9 Września 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian1981 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 (edytowane) Ok mam program piston powinno być ok (torque pro straciłem po zmianie telefonu), rano sprawdzę i dam znać. Edytowane 9 Września 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rustin Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Sprawdź też czy płynnie pokazuje otwarcie Wysłane z mojego C3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian1981 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 (edytowane) rustin program piston pokazuje płynne zmiany ale z lekkim opóźnieniem. Map sensor wskazuję od 34-62 kPa. Przepustnica to przedział 11,8-35%. Korekta wtrysków cały czas się zmienia i ciężko zapamiętać co się dzieje. ...niestety dzisiaj Wawa przy korkowana i nie było gdzie się rozpędzić porządnie Edytowane 9 Września 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rustin Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Przepustnica nowa i po klopocie Wysłane z mojego BV2000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsliwiak Opublikowano 18 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2025 Witam, Rustin, czy mógłbym poprosić o kontakt do Cb? Mam chyba ten sam problem co Ty z przepustnicą. 661759122. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi