Merkaba Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Witam, jakiś czas temu kupiłem (za śmieszne pieniądze) Laguna Kombi 99r. Miałem w niej parę rzeczy do zrobienia i na ostatni ognień zostawiłem sobie centralny zamek (palił bezpiecznik 25A) przy próbie otwarcia zamknięcia auta. Problem namierzyłem w przelotce między klapą bagażnika a karoserią (wszystkie przewody przełamane i głęboko zaśniedziałe); wiązkę naprawiłem (ożyła wycieraczka środkowy stop i oświetlenie tablicy); lecz nadal nie mam prądu na siłownik centralnego pomimo złączenia ze sobą na stałe przewodów od mikrostyku (podaje czy klapa jest zamknięta). Sam siłownik na krótko działa bez problemu. Może ktoś podpowie gdzie jeszcze szukać lub dysponuje schematem centralnego i opisem pinów we wtyczce od sterownika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi