paradox8 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 witam mam takie pytanko mam meganke 96 r hatchback czy pasuja do niej siedzonka i boczki z meganki 99 lub nowszej a jak tak czy napinacze z mojej da sie zamontowac do tych siedzen z 99 pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popik Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 cos ta wyszukiwarka dziwnie dziala... ae niewazne... jak wyciaac siedzenia przednie o sie "troszke skurzyly" i chialem je potraktowac karszerm?? a wsrodku to razej niemozliwe... i czy jak je wyciagne to czy i jaski nie wyskocza bo podobno tak sie dzieje... dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 ja odkręcałem je od spodu......... :shock: każde siedzenie z przodu jest przykręcone na 4 śruby i odkręcasz to wszystko razem z prowadnicami. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popik Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 dziekuje pieknie jaski nie wyskoczyly tylko musialem jeszcze jakies kabelki pod stolkiem odpiac i juz sa jak nowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi