bandz Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Witam Od okolo 2 miesiecy mam problem z dzaialeniem bluetooth z mojej megance Problem polega na tym ze slysze polaczenie przychodzace czyli dzwonek z radia i normalnie odbieram polaczenie ktore jest slyszalne w glosnikach. Klopot pojawia sie kiedy chce zadzwonic po przez radio.Wybieram z ksiazki telefonicznej czy to samochodu czy telefonu numer z ktorym chce sie polaczyc widze na ekranie nawigacji ze polaczenie jest zestawiane czyli komunikat wybieranie ale w glosnikach jest cisza nie madzwikowego sygnalu oczekiwania na polaczenie. Po zestawieniu polaczenia nie slysze osoby do ktorej dzwonie. ***************** W skonfigurowanym polaczeniu bluetooth w telefonie mam wylaczona opcje przekazywania multimediow po przez bluetooth bo wtedy slysze komunikaty Yanosika z telefonu ***************** Co zrobilem ***************** Wymienilem oprogramowanie w telefonie na trzy rozne wersje rom-u ***************** Zrestartowalem wszyskie ustawienie a radiu al to jakos slabo dziala bo zaprogramowane stacje radiowe i tak zostaly (ktosa wie jak zrobic pelen restar do fabryki) jezyk dalej polski wiec porot do ustaiwen fabrycznych slabo dziala ***************** Telefon sprawdzalem w innym samochodzie i dziala bez problemu w obie strony co wskazuje ze cos sie dzieje z radiem ***************** Jesli ktos mial podobny problem i sobie poradzil prosze o jakies info ***************** Jesli ktos wie jak zresetowac radio do czytych ustawien fabrycznych , prosze o instrukcje ***************** ***************** Mam nadzieje ze Cinas cos poradzi jako najbardziej oblatany ***************** W najgorszym wypadku bedzie koniecznosc kupienia nowego radia ***************** ps. mialem klopot z zalogowaniem ze swojego konta Bandzii wiec utworzylem nowe wiec prosze o listosc ze bez przedstawienia i powitania :) Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki, 5.9 - Enter P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Aktualizacja radia powinna pomóc , czyli clip i reprog wchodzi w rachubę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandz Opublikowano 2 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Cinias dawno temu robiles mi zdalnie przez clip Marcina w wawy reproga bo po zmianie radia ze zwyklego na to z bt nic nie wyswietlao sie na ekranie nawigacji i byla glucha cisza. Rozumie ze teraz musieli bysmy zrobic to samo i zmieniec firmware radyjka? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Wtedy była konfiguracja a teraz mówię o zmianie FW w radiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi