sebcio76 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 (edytowane) Witam Kolega (niestety nie ja) na dniach jedzie obejrzeć (kupić) lagunę którą wypatrzył w necie. Tak wiem wieść niesie że w Gnieźnie nie kupuje się auta ale zasady są po to by je łamać. A o to wybranka http://otomoto.pl/oferta/renault-laguna-2-0-16vbenzyna-gazliftnaviklimatronikskory2xalugwarancja-ID6yxzEL.html Czy coś koledzy / koleżanki dopatrzą się ? dziękuję i pozdrawiam Edytowane 6 Września 2016 przez sebcio76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Sebcio, wpadnij z tym na nasze forum RLKP, będzie łatwiej coś doradzić. :) Dodano: 06 wrz 2016 - 23:34 Jedyne co mogę wywnioskować po zdjęciach, że - kierownica obszywana (świeżo - widać), brak naklejki na lewym nadkolu, felgi nie wiem z czego. Ogólnie widać, że picowana pod sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi