ziomek4000 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 tak jak w temacie. planuje zmienić zegary w mojej megi ale nie chcę montować zwykłych białych i myślałem nad czym innym.myślałem żeby samemu coś zaprojektować, jednak nie mam pojęcia na temat retuszu i przeróbki zdjęć. jeśli ktoś z forum zna sie na obróbce zdjęć to dodaje link do skana oryginalnych tarcz. ( http://rapidshare.com/files/111326071/maska1.tif ). plik jest w dużej rozdzielczości dlatego musiałem wrzucić na RS. liczę na waszą pomoc w stworzeniu unikalnego wyglądu zegarów. jak coś to piszcie w temacie, na PW lub na gg (6462237). z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 a czytałeś np. to: http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=1880&...ry&start=30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4000 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 wysłałeś i przeczytałem wszystko co napisane.jednak tam jest mowa o tarczach do M1 ph1 a ja mam ph2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Bardzo fajny ten skan, szkoda że ja mam licznik Sagema, nie wie ktoś czy pasują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kx250 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Witam serdecznie - robie projekt zegarów do MeganeI 97r( jest dosyć oryginalny jak skończę to sie pochwale co z niego wyszło)Problem mam taki ze potrzebuje wymiary otworów w panelu zegarów( średnice całej widocznej powierzchni tarcz zegarowych)- sam bym sobie zmierzył ale jestem w niemczech a autko ma moja dziewczyna w Polsce. Pozdrawiam wszystkich użytkowników najpiękniejszego samochodu świata:) Przeniosłem do istniejącego. - lepper_pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4000 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 trochę się pobawiłem ostatnio i na razie zmieniłem tło na jednolite (na skanie był maczek). zamieszczam tu link do obecnego efektu. http://img12.imagevenue.com/img.php?image=..._122_1082lo.jpg oprócz zmiany tła zrobiłem jeszcze wszystkie literki oraz wskaźniki na biało oraz obroty od 6 do 7tys na czerwono. przez święta spróbuje nad tym popracować (mimo mojej znikomej wiedzy na temat obróbki grafiki) i jak coś z tego wyjdzie. jednocześnie ponawiam prośbę do użytkowników czy ktoś by się tym nie zajął. na forum są zegary do ph1 a do ph2 niema żadnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi