edek Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Witam, mam zamiar nabyć autko w miarę oszczędne a przy tym pojemne (tak żeby można było wyjechać sobie ze znajomymi i zabrać bagaże). Patrzyłem, szukałem i wymyśliłem nabyć sobie dieselka niedużego i w miarę taniego. mam pytanie do znawców tematu czy warto takie kupować i bawić sie w naprawy blacharskie: http://moto.allegro.pl/item351625711_renau...e_w_polsce.html Warto czy nie warto??? z góry dziękuje za rady i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 jeżeli potrafisz sobie sam coś zrobić a nie wymagasz cudów potem od auta to na moje oko warto się pobawić(auto naprawiane nie będzie nigdy takie jak z fabryki). To auto już było robione bo rdza sama nie wychodzi. A nawet jak zaliczysz wtopę i źle trafisz to i tak sprzedasz za te same lub większe pieniądze. ja bym się zainteresował ale podczas zakupu wydał bym na pomiar sprężania jakieś 100zł i upewnił się co do silnika. jak będzie ok to kupuj no chyba że masz zamiar oddać na blacharza który zrobi wszystko od początku do końca to już nie jest tak opłacalne i lepiej poszukać lepszego egzemplarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi