adam26 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 jeszcze raz witam wszystkich jak wiecie mam problem z rx4 dci nie odpala dziś był u mnie elektromechanik posprawdzał elektronike wydaje się ok stwierdził że to pompa paliwa ale ta w zbiorniku o ile ona jest w zbiorniku może przed zbiornikiem szukaliśmy jakiejś klapki myśleliśmy że może jest dojście od góry ale chyba niema powiedzcie jak się dostać do tej pompy czy jedyna możliwość to demontaż zbiornika a i jeszcze jedno wydaje mi się że kiedyś słyszałem tą pompke a teraz jej nie słysze jest to możliwe że normalnie powinno ją słychać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 mogłeś kontynuować pisanie w swoim temacie. zresztą tam miałeś już odpowiedź: znajsuje sie ona kolo kola po stronie pasazera jezeli ja zlokalizujesz to mozesz sprubowac ja lekko " puknac " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 i tam będziecie kontynuować dyskusję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi