Bombell Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Witam :) Mam (po raz kolejny zresztą) problem z kontrolką air bag w mojej Megane II (2004r). Po podłączeniu się pod obd wyskoczyło 12 błędów (w załączniku). Czy ma ktoś pomysł w czym może tkwić problem? kostki pod fotelami standardowo sprawdzone :) Dodam, że po wyłączeniu poduszki pasażera nie zapala się kontrolka informująca o tym że poduszka została wyłączona. może to ma jakiś związek? Z góry dziękuję i pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fantasta Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Błędów sporo. Bardzo dziwne, że sporo elementów ma albo zwarcie, albo obwód otwarty. Tak na marginesie co to za program na android co potrafi poduszki sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombell Opublikowano 30 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Troszkę źle zinterpretowałam to co mi się wyświetliło :) Większość to stare błędy, obecny (present) był tylko jeden - otwarty obwód 2 poduszki kierowcy, naderwany okazał się kabelek podłączony do taśmy zwijacza Program to OhNo! for Renault , niestety płatny ale w razie potrzeby 5,50 zł za 14 dni to nie fortuna, a sprawdziłam łącznie z 15 aplikacji i żadna z nich nie znalazła ani jednego błędu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi