MikiSzym31 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 (edytowane) Witam jestem nowym właścicielem Renault chce sprawdzić tylne hamulce bo jak zaciagne ręczny nawet lekko wieczorem to rano mam problem z ruszeniem pojazdu bo nie chce odpuścić jak mam ściągnąć bęben po odkręceniu śruby i ściągnięciu zabezpieczenia bęben nie chce wogole zejść jak to ściągnąć Regulamin pkt. 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) -Prezes Edytowane 22 Listopada 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbaB Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 ,,Przy trudnościach ze zdjęciem bębna, należy wsunąć do jego wnętrza przez otwory śrub mocowania koła wkrętak i odsunąć występ dźwigni hamulca awaryjnego od szczęki przeciwbieżnej w celu zmniejszenia rozsunięcia szczęk hamulca." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikiSzym31 Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Może kolega ma jakieś rysunki, zdjęcia. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbaB Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 W dziale Download - Dokumentacje jest do pobrania książka ,,Sam naprawiam ..." Cytat pochodził z tej właśnie książki. Jeśli będziesz miał problem z pobraniem, to wyślij do mnie wiadomość, a ja prześlę Ci rozdział poświęcony hamulcom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi