inside12 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Witam posiadam Meganke II z silnikiem 1.5 dci około 80 km auto po wymianach oleju filtra paliwa i powietrza odpowietrzone w ukladzie paliwowym nie ma pecherzy powietrza wtryski podaja paliwo oraz rozrzad sprawny ... Auto po wymianach wyjechało z warsztatu o własnych siłach .. natomiast wieczorem jak pojechałem do sklepu auto juz nie chciało odpalić... kreci ale nie moze odpalic.. jak wpuszcze mu plaka bez posrednio to odpali ale pochodzi i zgasnie .. wiec rozrzad wykluczyłem oraz czujnik polozenia walu tez i ten drugi co jest obok rozrzadu podlaczylem go pod Clipa od renault i nic nie wykazalo ... wiec juz nie wiem co moze jej byc. ps akumulator takrze wykluczylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxi7 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Potrzymaj go na tym plaku trochę dłużej. Ewidentnie ciągnie powietrze na wtryski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inside12 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 to jaka by była przyczyna wtryski do wymiany czy sterownik ? Dodano: 14 gru 2016 - 19:00 Mam podejrzenie ze to moze byc elektrozawor jutro sprawdzę to czy pstryka po podaniu mu prądu bezposrednio i dam odpowiedz czy to było przyczyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi