czarny Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Witam. Jeżdżę na oleju Castrol Magnatec GTX 10W-40. Planuję wymianę oleju - na taki sam oczywiście. Problem pojawia się, gdy chcę go Kupić ( nie mówię o allegro). Podobno Castrol przestał stosować oznaczenie GTX i teraz te oleje to poprostu Castrol Magnatec. Czy wie ktoś o co dokładnie chodzi. Czy olej Castrol Magnatec 10W-40 to jest obecnie ten sam olej co jeszcze do niedawna Castrol Magnatec GTX 10W-40. Pytam bo zmyliła mnie całkowicie opinia sprzedawcy w sklepie. Teraz już sam nie wiem czy te dwa oleje to jeden i ten sam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisand Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 To samo kolego .Tak twierdzi sprzedawca w moim sklepie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 to samo, kiedys tez był sprzedawany pod roznymi nazwami w zależności od kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi