MarcinDabzalski Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Może ktoś z was wie, co zrobić aby wyrejestrować auto jednocześnie go nie sprzedając? Mój stary i wysłużony renault miał wypadek po którym nadaje się tylko do kasacji. Żal mi go dawać na złom, bo jeszcze wiele części posłużyć może przez lata. Zna ktoś może jakieś myki prawne jak mógłbym go zachować nie płacąc ubezpieczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Wedle prawa... nie da rady... Nie musisz oddawać całego, możesz zadzwonić na takowy szrot i zapytać co w danym wypadku trzeba oddać i ile musiałbyś zapłacić. Jak znasz kogoś kto pracuje w zakładzie złomowania samochodów możesz próbować się dogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Ewentualnie, znajdź jakiegoś obcokrajowca zza wschodniej granicy i zapłać mu za to że "kupi" twój samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjmag Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Płacisz 400 i kupuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ireneusz89 Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Kombinatorstwo nie zna granic :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjmag Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Panocku masz głowę i uj, to kombinuj, ja mam jak się tego pozbyć, na 70% legalnie, ale też nie za free. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi