marek.reczuch Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 (edytowane) Jakiś czas temu wyskoczył mi bolec ze ślizgu i teraz szyba nie chce się zamykać, pruby umiejscowienia go były daremne ponieważ otwór na zaokrągloną główkę ramienia jest rozwalony i główka ciągle wypada ze ślizgu. Moje pytanie czy jest jakakolwiek możliwość kupienia samego ślizgu, ponieważ po przeszukaniu całego internetu do poprzednich wersji Meganek są dostępne a do mojej z 2010r nigdzie nie ma. Owszem można kupić cału mechanizm ale wolałbym sam ślizg, mechanizm za tani to nie jest. A może ktoś ma do odsprzedania taki slizg. Dokładniej lewy podnośnik przedniej szyby, dolna listwa lewy ślizg:) Edytowane 25 Lutego 2017 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Wrzuć zdjęcie elementu, zobaczę co mam u siebie w gratach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi