gaultier Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Witam, nie wiem czy już kiedyś pisałem na tym forum, na pewno często tu zaglądam w poszukiwaniu odpowiedzi na problemy z moim sceniczne. Dzisiaj wymieniałem wentylator zwany dmuchawa, ten od nawiewu. Po wymianie świeci mi się na desce komunikat Sprawdź Airbag kierowcy. Deska była remontowana przy odłączony Aku. W zasadzie do poduszki kierowcy się nie dotykałem, kierownicy nie zdejmowałem. Odpiolem dwie wtyczki od przełącznika zespolonego. Biała i czarna, dwie pierwsze po lewej stronie. Zastanawiam się skąd ten błąd. Poduszka pasażera też była podłączana i teoretycznie jest ok. Mój Scenic to phII 1.5 DCi z 2006 roku 240 tkm na blacie. Dmuchawa działa wszystko jest ok. Poza błędem airbag. Sprawdzałem kostkę na lewym słupku A oraz pod fotelem. Brakuje mi pomysłu. Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Kostka pod fotelem kierownika (nie ta duża, tylko mniejsza) albo pasażera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi