reefik Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Witam, posiadam Renault Laguna I 1.6 79kW 2000r. ben+gaz. Od kilku dni słyszę komunikat: ".... fleuchte rechts funktioniert nicht" - pisane jak słyszę. Czy ktoś się z tym spotkał? Przeszukałem już wiele forów i niestety nie znalazłem odpowiedzi. Proszę o pomoc i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxi7 Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Kolega ma przepaloną żarówkę. Dodano: 07 mar 2017 - 00:22 Pomyliłem się :( przy przepalonej żarówce zagada " sztancliht funktioniert nicht" otwarta maska " hałb motor..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reefik Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Udało się ustalić, że prawa tylna żarówka stopu się przepaliła. Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotnik99 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) witam zmien jezyk na polski angielski programem ddt2000 kabel vag kkl programem maxiecu i np. wersja demo 10 uruchomien kabel mpm-com orginalny wszystko obsluguje. lub kabel elm 327 wersja 1.5a na usb. pozdrawiam Regulamin pkt. 5.6, 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxi7 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Możesz kolego podać link do próbek audio po Polsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotnik99 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) witam próbek jezyka(zalezy od licznika czy ma jezyk polski -oprogramowanie) nie mam ale moge podac linki tymi programami lub inna marka samochodu youtube laguna program ddt2000(w necie jest baza danych 800mb lub 400mb jak ktos by potrzebowal to moge podeslac 800mb) http://ddt2000.keed.pl/?zmiana-jez-gadaczki,17 maxiecu kabel mpm-com , a czy elm 327 zmieni to nie wiem napewno diagnostyke napewno odczyt i kasowanie bledow. a tego programu nie ma filmiku zmiany jezyka. link do pobrania maxiecu. mozna zmienic jezyk, programowanie kart,kluczykow, kodowanie wtryskow, odczyt parametrow, poduszki, abs, immo,silnik itp. http://mari.pl/pobierz,6,pl.html Pozdrawiam Regulamin pkt. 5.6, 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxi7 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Bo możliwości zmiany języka na polski w Lagunie I nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi