karola Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 witam wszystkch serdecznie chciałabym się dowiedzieć ile w standarcie poduszek ma moja renówka RENAULT MEGANE II 1,6 16V 2004 GRANDTOUR kupilam ją od p. profesor niestety nie potrafiła mi powiedzieć ile jest poduszek nie posiadała faktury zakupu ponieważ była ona kupiona na firmę jej męża dostałam tylko świadectwo homologacji itp. proszę o pomoc dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exotic Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Poduszki możesz sama policzyć, licz ile masz napisów AIRBAG ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinello Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Sprawdź jaką masz wersję wyposażenia, ale wydaje mi się że w 2004 roku standardem było 6 poduszek - dwie przednie, dwie boczne z przodu i dwie kurtyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karola Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 dzięki za odzew ale gdzie sprawdzić jaka to wersja,kobieta od której kupowałam była zupełnie zielona w tym temacie tak jak ja ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Masz co najmniej 6 airbagów, lepiej żebyś nie musiała sprawdzać ich w działaniu. W ASO możesz sprawdzić typ wyposażenia podając VIN - numer widoczny w "okienku" w podszybiu szyby przedniej u dołu od strony pasażera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi