imaciej Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Witam :) Chciałem dowiedzieć się (ponieważ autko było serwisowane) czy poprzedni właściciel samochodu wymieniał w ASO koło dwumasowe. Niestety w ASO odmówiono mi bezpłatnego dostępu, zasłaniano się tajemnicą handlową. Potwierdzili mi przebieg, ale nie chcieli powiedzieć czy to koło dwumasowe wymieniano... Czy jest jakaś szansa żeby się dowiedzieć ? W sumie mam duży plik faktur, ale kilku z nich brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Spróbuj zadzwonić do innego ASO na początek. Jak szukałem w zeszłym roku auta to początkowo miał być FIAT i dopiero trzecie ASO od nich, do jakiego zadzwoniłem, nie robiło żadnego problemu z podaniem informacji o aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi