Fretka Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam wszystkich Proszę o pomoc nagle wyłączyło mi się radio zapalniczka oraz zegar z temperaturą. Radio grało a ja podłączałem lusterko od kamery cofania do prądu wiec większość panelu przedniego miałem zdjętego ale w tym momencie nic nie robiłem. Radio mam nieoryginalne ale nie sądzę aby to miało jakieś znaczenie było wyciągnięte na wierzch ale grało i nagle wszystko ucichło a silnik jak chodził tak chodzi. Wiec rozgrzebałem tam dalsze dojścia ale nic nie znalazłem. Sprawdziłem długopisikiem z lampka czy dochodzi prąd i do radia dochodzi ale jedynie na jednym z przewodów na tym który dostarcza mu prąd gdy jest wyłączony silnik, radio się nie włącza ani nie świeci zegarek nie świeci w ogóle ale kontrolka od pasów działa świetnie a zapalniczka to już nie mam pomysłu pewnie są jakoś połączone. Wiec próbowałem z bezpiecznikami lecz wszystkie są sprawne. Proszę Was pomóżcie mi bo już nie mam pomysłu a nie chce znów do mechanika jechać żeby mi zepsuł więcej jak naprawi ;( Dodano: 09 kwi 2017 - 11:57 Ok juz problem rozwiazany ktorys z kabli za radiem pali bezpiecznik ale teraz nie wiem czemu po podlaczeniu kamery cofania i wlaczeniu jej radio tak szumi ze nic nie slychac o co chodzi ?? Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) Kamera/jej zasilacz wprowadza zakłócenia, jaka to kamera i jak jest zasilana? Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez karllo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 jaka to kamera i jak jest zasilana Post 8 w TEMACIE :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi