HanSolo Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Dobry. Sprzedałem moją PS3 i chcę kupić coś nowego. Ja się skłaniam ku PS4 bo tam tylko gra The Last Of Us jest/będzie ale chcę aby dzieci też coś z życia miały - czyli Kinect. Czy na PS4 kamera ma jakiś sens do grania? Ktoś pomoże w wyborze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Myślę, że musisz kierować się przede wszystkim właśnie biblioteką gier i tym co Cię, czy Twoje dzieci, interesuje. Na soniaka jest właśnie sporo gier exclusive, które akurat mnie w większości i tak nie urzekają. PS4 jest delikatnie lepsze wydajnościowo od XONE, ale normalny zjadacz chleba i tak tego nie zauważy ;) Obie konsole powalają streamować obraz na komputer w lokalnej sieci, co ja uważam za dużą zaletę. Mogę sobie pograć nie blokując drugiej osobie telewizora. W kwestii XONE to nie wiem czy dzisiaj nie warto już poczekać w okolice końca roku, gdzie ponoć Microsoft chce już sprzedawać nową konsolę Project Scorpio, ale z drugiej strony gry wychodzące na Scorpio mają działać też na One. Ja osobiście posiadam X360 i XONE, ale mam wrażenie, że odpowiedź na pytanie czy XONE czy PS4 jest bardzo trudna. Wybrałem konsolę Microsoftu bo po prostu jest trochę tańsza i miałem jeszcze na kilka dobrych miesięcy abonament Live Gold z 360, a że jestem fanem Diablo i wszelkich gier wyścigowych to oferta Microsoftu, szczególnie wszystkie Forzy, w zupełności mi wystarcza. Kinect szału nie robi, bo o to pytasz, choć dzieciom może się spodobać. Miałem do X360 kinecta, kupiłem używkę i dość szybko sprzedałem, razem zresztą z grami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi