bronius Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 ftp://renault:[email protected]/ kliknij w linka i już będziesz na ftpie, jak nie możesz wejść to masz coś ze swoim kompem nie tak :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buson Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 kurde nie wchodzi :(ale nie wiem czy to wina kompa bo ani w pracy wejś nie moge ani z domu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 ja klikam i już jestem :) zmień przeglądarkę bo może tu problem leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregamel Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 - Wymiana górnej prawej poduszki (mimo że wizualnie wyglądała jak nowa) usunęło ten problem całkowicie. (cena poduszki ok 90zł) 90zł.. Czy ma już status "nadużycia" niewiedzy klienta wymiana tejże poduszki w serwisie łącznie z częścią za sumę 300zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Górna prawa poduszka (SASIC) kosztuje w sklepie jakieś 260 zł. Także to jest normalna cena. A ta za 90 zł to jest podróbka NIEolejowa W ogóle nie zdaje egzaminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 zgadzam się z ziolo - te tańsze padają po 2-3 miesiącach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 ziolo, co oznacza "Nie zdaje egzaminu"? bronius, bez szaleństw , moja podróbka za 100zł (chyba przepłaciłem) trzyma sie od kwietnia i nic jej nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Piok, ja już 3 szt. podróbek przerobiłem i teraz zbieram na oryginał bo nie chce mi się co 2-3 miesiące wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 11 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 ziolo, co oznacza "Nie zdaje egzaminu"? To że podczas próby ostrego ruszenia z miejsca lub jakich kolwiek prób ostrej jazdy autem czuć jak telepie silnikiem. Mogą występować wibracje, stuki itp. Ogólnie będziesz niezadowolony. Gwarantuję. Popieram broniusa. A! Jak chcesz to mogę załatwić Ci taniej takiego SASIC'a. Nie na darmo pracuję w hurtowni motoryzacyjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 ziolo, to co starałem sie napisać to fakt że jeżdze na takiej "tandecie" i spisuje sie super, czy jeżdze spokojnie czy agresywnie Może moja podróbka jest za wyższej pólki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 ziolo, mam w Wawie ofertę za 220 za sasica. Dasz mniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Dam. 180 zł za SASICA Plus koszt przesyłki myślę jakieś 10 zł pocztą. Pasuje [ Dodano: 2007-12-12, 13:22 ] Piok może i jest z wyższej pólki. Ale może też masz inną poduszkę niż ja i bronius W końcu My mamy inny silnik niż Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boban666 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 rtomicze Ja mam dokładnie te same objawy.Może jakaś mała solucja ;).Dodam tylko że do tego dochodzą jeszcze szarpania. Np. Jadę sobie 50 km/h lekko trzymając gaz lecz gdy go puszcze to czuć wyraźnie szarpnięcie.Podobnie sytuacja wygląda gdy chce dodać gazu. Najlepsze w tym wszystkim jest to że objawy nie występują gdy silnik jest zimny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coval Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 koledzy a może mi pomożecie mam megi 1,6 8v i problem który, polega na szarpaniu do 2tys obrotów na każdym biegu. Powyżej 2tys jest wszystko ok noo i dochodzi do tego kulanie obrotów na biegu jałowym, wymienione mam: świecę, kable i cewki zapłonowe. Może ktoś pomorze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inozbik Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 może przepustnica do czyszczenia? Kulanie czyli falowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi