sejang Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 (edytowane) Witam, zabrałem się dziś za naprawę klaksonu. Rozebrałem kierownicę i obudowę. W kierownicy była wtyczka do do przycisków, z tej wtyczki kabelki szły gdzieś dalej w kierownicę czarny i czerwony tyle że są zerwane mają około 15 cm. Nie mam pojęcia gdzie je podłączyć :) Od spodu kierownicy zauważyłem taką większą kostkę do której przylutowane są różne kabelki ale nie ma tam wolnych miejsc , wszystkie kabelki są na miejscu. Jest jeszcze duży wtyk z całą wiązką. Pomoże ktoś ? Regulamin pkt. 10 - odnośnie dodawania zdjęć na forum. -Prezes Pozdrawiam Edytowane 6 Czerwca 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anples Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 W kierownicy była wtyczka do do przycisków, z tej wtyczki kabelki szły gdzieś dalej w kierownicę czarny i czerwony tyle że są zerwane mają około 15 cm. Nie mam pojęcia gdzie je podłączyć Zdejmij kierownice tam znajdziesz miejsce w taśmie - zawijaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sejang Opublikowano 3 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Dzięki, naprawione :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi