rustin Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Już 10 tys km jak jest Meganka i jak narazie wszystko w porządku ale denerwuje mnie rytmiczne huczenie na wolnych obrotach. Nie pamiętam tylko czy to było od początku jak kupiłem auto czy po wymianie rozrządu bo, wymieniłem go tydzień po kupnie. Wymieniony na oryginał wraz z pompa wody chyba skf. Nagrałem filmik Znalazłem też inny gdzieś idealnie słychać ten dźwięk ale nie ma nic w komentarzach a opis po rosyjsku Dodano: 22 cze 2017 - 07:30 Czy na tym forum jest tak mało osób które mają pojęcie o mechanice? Czy jest bardzo mało osób które mają auto z silnikiem 1.4? Dwa dni i żadnej podpowiedzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Prawdopodobnie łożyska alternatora, lub pasek. Sprawdź to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rustin Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Pasek osprzętu? Rok temu założony nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi