Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Na dziurach mruga swiatelko w srodku i dioda

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

dzisiaj cos sie stalo dziwnego poneiwaz podejrzewam ze gdzie mam zwarcie, a mianowicie wszystko bylo ok i dzisiaj nagle jade po polnej drodze i nagle zaczelo mrugac swiatelko w srodku i swiatelko czerwone od pasow, jade na rownej drodze jest ok, i znow dziura w asfalcie i znow choinka w aucie ... ?? od czego mam zaczac ?? pozdrawiam

Sprawdź ustawienie zamka klapy tylnej. U mnie klapa nie "przylegała" za bardzo do uszczelki i na dziurach zapalała się lampka. Można to sprawdzić wyjmując z klapy czujnik krańcowy. Zdemontuj go i przejedź się po dziurach. Jeżeli lampka się nie zapali masz rozwiązanie problemu ;-) pozdrawiam

dzieki za podpowiedz, nie mialem czasu jeszcze na zdjemowania czujnika od klapy z tylu ale w kazdym badz razie, to mruganie lampki srodkowej i lapki czerwonej od niezamknietych drzwi jest coraz gorsze, nawet na rownej nawierzchni zaczyna czasami mi mrugac w trakcie hamowania ://

Hej dzieki za podpowiedzi, dzisiaj wszystkie czujniki pouderzalem no i okazalo sie ze kilka razy poruszalem czujnikiem przy drzwiach od pasazera i jak reka odjął. Pozdrawiam

Chyba wszystko w tym temacie zostało powiedziane i sprawa jest jasna. Zamykam. W razie dodatkowych pytań proszę się zgłosić do administracji w celu otwarcia tematu. - gojgien

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!