Vivaldi Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 w Genewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Czemu te deski robią po środku ;-) Ja wolę tradycyjnie Zeza można się nabawić :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Dla mnie auto z zegarami na srodku jest od razu przegrane Wszyscy w srodku wiedza ile sie jedzie :cry: A tak na prawde jakos w tym wzgledzie wole tradycyjne rozwiazania. Wkoncu wiecej czasu sie przebywa w srodku niz na aucie. Dlatego dla mnie sie bardziej liczy wyglad w srodku niz na zewnatrz. Ale to tylko rzecz gustu. A jak chodzi ogolnie o auto to ladne, ale ja jednak wole auta jak najbardziej zblizone wysokoscia do poziomu asfaltu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soto74 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 fajny, szkoda że nie na moją kieszen (na razie mam nadzieje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Dlatego dla mnie sie bardziej liczy wyglad w srodku niz na zewnatrz.dlatego tez i ja wybralem meganke (w ogole Renault) reszta producentow ma jakies wytryski wyobrazni szalonych projektantow gejow... wybaczcie ale po prostu nie moglem siedziec 5min w zadnym z konkurentow :] a ten scenic fajny, tylko chyba silniki za slabe do tego typu auta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi