matheo39 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Witam Posiadam Renault Megane III z 2010 roku z silnikiem 1,4 TCE,przebieg 190000.Problem dotyczy kodów błędu dodanych w złączniku.czy mógłby mi ktoś to rozszyfrować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silentthunter Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Jest w ogóle gdzieś spis tych kodów do Megane III? Ja mam też dwa do rozszyfrowania 93311500, 93311100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matheo39 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Ciężko o pomoc :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Nie chodzi o to, że nikt nie chce, tylko błędy jakieś dziwne. Co to były za komputery diagnostyczne? Podłącz pod CLIP-a lub chociaż pod jakiś czytający błędy OBD to nie będzie takich problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi