niebianskaskurwoala Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zacznę od tego, że mam w Szczecinie dość spory problem ze znalezieniem osoby, która wyłączyłaby w mojej megance start&stop. Nawet ASO nie chce tego zrobić. Stąd pytanie: czy jak kupię chińskiego CLIPa, to dam radę sam to wyłączyć? Nie chciałbym przedobrzyć i coś zepsuć. A drugie pytanie tak przy okazji - czy nie mając fabrycznie hands free, mogę je sobie włączyć? Domyślam się oczywiście, że zamykanie/otwieranie drzwi nie będzie działać (brak czujników w drzwiach), ale może działałoby samo odpalanie (nie wiem czy do tego potrzebny jest dodatkowy czujnik, czy też takowy jest już wbudowany)? Zawsze byłoby to jakieś ułatwienie życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Cześć wyłączyć s&s się da lecz nie w prosty sposób Co do HF to tak zrobić się nie da jak piszesz bo w autach z HF jest inny UCH, karty, instalacja i anteny wewnatrz auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebianskaskurwoala Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Dzięki, wyłączyłem S&S przez odłączenie wtyczki przy aku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Ale błąd na desce masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi