Robak Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Witam myślę że parę fotek dla pasjonatów F1 się spodoba: Tu przykałd jak wielka jest mądrość dziecka on w aucie siedzi tylko w pasach .... przy imprezie (w Kościanie darmowe napoje grochówka i kiełbaska z grilla) do tego można robić foty, ale tylko dzieci mogą wsiadać, mnie nie wpuścili więcej info znajdziecie TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Sam bym posiedział choć chwilunię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel500 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Ja siedziałem w kokpicie u nas w jeleniej dzien przed oficjalnym otwarciem. Auto było juz wystawione i jakos tak pozwolili wsiadac... Jak niesamowicie sie w tym siedzi ! Fajnie kiera chodziła-skret jak na relacjach filowych Ergonomia taka ze rece same skrecaja :( Problem w tym ze nie dało sie sciagnac tej kierownicy i wsiasc było wyjatkowo ciezko...mało lusterka nie urwałem :) Jeszcze jedno... to niestety własciwie samo nadwozie bez silnika zreszta takie zupełnie nie przeznaczone na tor-wewnatrz wyklejone matą pewnie szkalana...jednak zrobione w szwajcarii przez Saubera :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi