Gość Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 (edytowane) Bardzo proszę kogoś kto ma Megane lub Megane Scenic I PhI z silnikiem 1,6 8V 90KM (K7M) o zdjęcie wtyczki sondy lambda. Chodzi mi o wtyczkę po stronie wiązki, nie o tą przy sondzie. Ostatnio mechanik powiedział mi, że mam przestawione piny (!) ale nie jestem pewien czy teraz się zgadzają.. Edytowane 9 Września 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Prawdopodobnie kolego wymieniałeś sondę na jakiś zamiennik i wtyczka od tej sondy ma przestawione piny Sondę należy kupować takiej samej marki jaki był oryginał, dla poprawności pracy silnika i pełnej zamienności z wtyczką od wiązki elektrycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Wcześniej miałem Boscha z dwoma brązowymi kablami i jednym fioletowym, obecnie Boscha z dwoma białymi i jednym czarnym. Kostka z wiązki ma szary, czarny i biały kabel. Chodzi mi o coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi