Grzechu83 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Witam jutro zabieram się za wymianę łożyska tył Megane I i mam pytanie jaka tam jest nakrętka piasty ? skok i średnica i czy jest to jakaś specjalna ? jaka podkładka ?k upiłem SNR za 71 zł ale nic do łożyska nie dodali bede musiał dokupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Grzechu83, jeżeli kupowałeś w sklepie podjedź do nich bo raczej wypadło im z pudełka. Kupujesz zestaw z nakrętką (w niektórych wersjach podkładki nie ma za to nakrętka ma taki "podkładkowy" kaptur) i nie wiem czy przypadkiem nie powinno być jeszcze zabezpieczenia do łożyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opad83 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 (edytowane) Odkopuję temat, Pamięta może ktoś jaki jest rozmiar tej nakrętki, tzn na jaki rozmiar klucza ona jest? PS. W pudełku z łożyskiem SNR nie ma nakrętki, ani pierścienia. Znalazłem tę nakrętkę. U mnie w sklepie moto kosztowała 12 zł, proponuję iść do dobrego sklepu metalowego, pewnie będą mieli nakrętki i może nawet taniej, podkładkę do nich można dołożyć osobno (jeśli nie będzie z kołnierzem). Edytowane 6 Maja 2011 przez opad83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek997 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Jej rozmiar to 30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi