garnys Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Witajcie Mam sprawe Chce kupic sobie scenica i znalazlem takie autko Mam do was prosbe i pytanie Co sadzicie o takim autku i czy byly scenici rocznik 2001 1.9 dci ze 120 konnym silnikiem Wlasciciel twierdzi ze silnik byl od nowosci i ze ten silnik jest taki sam jaki byl w lagunach Pomozcie mi prosze Pozdrawiam http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5338485 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 scenic 1,9Dci miał 102KM przynajmniej tylko o takim słyszałem i wdziałem w katalogu na rynek polski. Pewnie sprzedającemu coś się pokiełbasiło tak jak z tym TDI (każdy żyje w świecie pancervagena) nie mniej jednak bym zobaczył to auto na żywo czy ma coś wspólnego z opisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garnys Opublikowano 30 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Podobno autko sprowadzone bylo z niemiec Na allegro jest pare tych sztuk Dzwonilem do goscia i powiedzial mi ze jest to silnik 120 konny Musze pojechac i obaczyc Dzieki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 aha łatwo sprawdzić. dryndnij do sprzedającego i poproś o numer nadwozia. potem zadzwoń do ASO powtórz im ten numer i sie dowiesz jaki był silnik o jakiej mocy i co auto miało na wyposażeniu i może czy było serwisowane. wszystko ładnie powiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garnys Opublikowano 30 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 ale autko bylo sprowadzone z Francji i nie wiem czy cos ustale przez to Dzieki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 z niemiec z Francji ustalisz bez problemu. jedyne w ASO nie będą mieć informacji o przeglądach poza granicami naszego kraju.Takie informacje tylko w danej stacji obsługi gdzie auto było naprawiane. A tak informacje o tym w jakim stanie wyszło auto z fabryki to bez problemu mają wgląd. Moje auto jest starsze i z francji i też szło wszystko sprawdzić. Ja dzwoniłem do ASO z Bełchatowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 garnys, moim zdaniem za takie pieniądze (25tys) możesz kupić sceniczka z dużo mniejszym przebiegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 8 poduszek - myślałem że max to 6, skóra - chyba pół skóra, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Wiem że w II można było jeszcze w opcji dorzucić kurtyny, nie wiem jak w I i może to daje 8.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 6 = poduszka powietrza kierowcy + poduszka powietrzna pasażera + 2 poduszki boczna da kierowcy i przedniego pasażera + 2 kurtyny (na całą długość kabiny) nie wiem, gdzie mogli zrobić pozostałe 2 w Scenicu I. Podejrzewam, że to błąd bo pewnie na każdym słupku pisze "airbag" co wcale nie oznacza, że są to dodatkowe poduszki, a po prostu jest to kurtyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Ogladałem właśnie crash megane II z programu Top Gear i tam Hamond opowiada o 8 poduszkach gdzie są nie powiedział :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Megane II a Scenic I to różnica :) bo w megane II chyba z tyłu boczne były jeszcze w opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi