jarqk20 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 No chłopcy sie troszkę natrudzili :) http://pl.youtube.com/watch?v=rPHcFmVnRE0&...feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Po prostu trzeba mieć fantazje :), widziałem kiedyś podobna zabawe z focusem tyle że tam wybebeszyli go do zera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Nawet fajnie im ta Megii wyszła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Mnóstwo czasu włożone w auto i za to należa się gratulacje ale co do wygladu tych spoilerów wszystkich hmmm to do mnie nie przemawia lubię seryjne auto obniżone ładna felga. a najlepsze było mocowanie progów hehehe te deseczki :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scooterek Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Cmikus nie jesteś sam - mi też kompletnie te spoilery nie podchodzą - felgi i przednie lampy ok, reszte (a przede wszystkim wnętrze) bym sobie podarował :) ale szacunek za włożony ogrom pracy (i pewnie pieniędzy) oczywiście się należy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 idąc tym tropem: http://pl.youtube.com/watch?v=UCs_YJLHYPY&...feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Ja tam lubie patrzeć i na zrobione i na ładnie utrzymane Megii ph1 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi