bosak78 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 zastanawiam się nad kupnem renault scenic co sądzicie o tym autku http://www.autokomis80.auto.com.pl/index.p...8d91&all=38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 No powiem tak.Jak każdy Sceniolek -wygląda super.Na Twoim miejscu(autko zarejestrowane)podjechałbym do ASO i sprawdził dokładnie(za to się nie płaci).Przy tym przebiegu który tam jest beziesz miał do wymiany-regeneracji turbinkę(koszt 1000 zł). Ten przebieg jest bardzo zbliżony do mojego więc myślę ,że jest realny. Jak dla mnie to bomba!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Przy tym przebiegu który tam jest beziesz miał do wymiany-regeneracji turbinkę Tomik- nie jest to regułą. Moja Renia ma 185.000 z drobnymi i turbinka jeszcze oryginalna, nieregenerowana (chyba ze o tym nie napisali w KS) oleju nie podpija ukradkiem i nie kopci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi