zyga_wr Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 DirectX - zobacz jakie autko i z jakim silnikiem ma kolega bronius. Ja mam 2.0 16V i mogę Ci powiedzieć, że w tamtej meganie z ogłoszenia jest 8V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bblack Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 niekoniecznie można kupić krótkoterminowe OC Ciekawe do czego kupisz do ubezpieczenie??? Kolego kłania się nieznajomość przepisów. Pojazd poruszający się po drogach winien posiadać dowód zawarcia ubezpieczenia obowiązkowego OC oraz dokument dopuszczający pojazd do ruchu (wyłącznie dowód rejestracyjny, pozwolenie czasowe).Dopuszczalne jest także poruszanie się z ważnym pokwitowanie w zamian za zatrzymany dowód rejestracyjny. Tablice rejestracyjne też są obowiązkowe (oryginalne). Szerokiej drogi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Ja jak kupiłem moje auto to miało ono 30 dniowe oc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagabicz Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 stary! nie kupuj meganki :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 nagabicz, jak zwykle wszystkim odradzasz :) To ze Tobie sie trafil z dupy egzemplarz to nie znaczy ze Megane to złe samochdy, po prostu trzeba umieć wybierać co się kupuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagabicz Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 swoją mam prawie od nowości i teraz...po latach chętnie bym ją zamienił nawet na audi b3 z 90 roku hehe :) a egzemplarz do dupy nie jest bo nic mu nie dolega, nie mam problemów co ma większość z Was ,,,jedynie to zdygane przednie zawieszenie, juz nie wiem co z nim zrobić ..stąd moja złość :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F4R Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 2,0 16V 150 KM było w kupetkach w HB lub sedanach raczej nie widywałem co nie znaczy że ktoś sobie nie zamontował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 2.0 16v w htb też bywało... w sedanie natomiast już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi