CareK Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Hehe, sędzia niech przyjeżdża, niech przyjeżdża ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 To my nie chcieliśmy Podolskiego ;-) ale wiecie co myślę, że nawet jakby był w polskiej reprezentacji czy on by się tu nie zmarnował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGBOY Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Pewnie ze by sie zmarnowal przeciez w pilke gra 11 graczy a on z kim by mial grac u nas a poza tym wszystkiego co umie nauczyl sie w Niemczech a wiemy ze w Polsce nie mialby zadnych szans tak nauczyc sie grac w pilke.Ja uwazam ze facet jest w porzadku ze soba i swoim sercem i jeszcze to zachowanie po bramkach to swiadczy o jego rozterkach ja mialem lzy w oczach jak widzialem jego twarz po pierwszym golu na zblizeniu wielki gosc i za to ma u mnie moj szacunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi