xader Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Poszukuje pierwszego auto, Co moglibyscie powiedziec o tej ofercie, niepokoi mnie stan zuzycia kierownicy, ale przeczytalem ze one nie sa zbyt trwale. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5346706 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO_J Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Na zdjeciach to wiesz co mozna sobie ogladac... :) Trza pojechac i obejzec z bliska. Kiera faktycznie dosc mocno wytarta ,ale one faktycznie do najtrwalszych nie naleza. No i troche cena wysoka jak za 1.6 w "kupiecie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 nie kupuj auta bez klimy, potem go trudno będzie sprzedać oraz będziesz miał większy komfort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilos Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 130 000 to on miał ale 7 lat temu - po kierownicy i pedałach widac iz ma przynajmniej 250 000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 moja ma 130.000 i szczerze - kierownica już wygląda podobnie, gdy kupowałem od pierwszego właściciela, a był nim starszy facet, kółko było całe, ładne i bez skazy.. To fakt, nie są najtrwalsze te kierownice. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi