meehu Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 WITAM! KUPUJĄC AUTKO MEGANE II PODŁĄCZONE W NIM BYŁO RADIO "ELTA 7552". Szperałem troche po necie lecz ie znalazłem nigdzie instrukcji odsługi w/w radia. Czy ktoś miał do czynienia z takim radiem? Czy zna ktoś link do strony, z której mógłbym pobrać instrukcję radia? ZA POMOC Z GóRY DZIĘKUJĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Nie chce być wredny, ale moim zdaniem instrukcja do tego radia zawiera się w 4 słowach. Wymontować - Sprzedać - Kupić inne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Weź browara włącz radio i pobaw się klawiszami. Gwarantuję że zanim piwo wypijesz będziesz wiedział jak go obsługiwać. Easy, a po co ? Sam ma nie markowe, ale wcale nie wymagam, żeby w aucie była sala koncertowa zresztą i tak jest to bardzo trudne do uzyskania, a moje radio wcale nie musi grać dla przechodniów. Po za tym to radio IMHO wcale nie jest takie złe jak wskazuje nazwa PS LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi