DD11 Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Witam, w mojej Lagunie 3 z 2008 roku jest radio Carminat bluetooth z cd i nawigacją, w podłokietniku gniazda RCA czyli stare popularne chinch'e. Chciałem z tego zrobić wyjście na AUX/USB ale przejściówka RCA/AUX podłączona pod gniazda nie działa... Co można zrobić aby był ten AUX/USB jak w nowszych modelach? kostki od oryginalnego pudełka AUX/USB są inne niż od RCA podobno więc co byście polecili aby działało również sterowanie z kierownicy (zmiana piosenek, zmiana głośności)? Rozważałem zmieniarke cyfrową coś w deseń Yatour ale to też koszt 250 zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 potrzebuejsz moduł, sama zamiana gniazd nic nie da odezwij się do cinas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi