Dmian12 Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Mam pytanko: czym mogę zczytać błędy mojej instalacji AG SGI podłączonej pod komputer. Zapisałem się w kolejke do ASO ale trzeba czekać ponad miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciol Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Cześć Jak dobrze pamiętam to CLIPem można zczytać tylko 2 lub 3 parametry instalacji ( cisnienie gazu, delta cisnienia kolektor-gaz) oraz jakie bledy ma komputer samochodu. Jakie masz problemy z instalacją ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dmian12 Opublikowano 19 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 A chiński clip będzie widział instalacje lpg albo ddt2000 albo maxiecu? Chciałbym sobie sprawdzić od czasu do czasu ciśnienie na reduktorze samemu nie płacąc 100zł za 2min sprawdzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi