fredi Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 (edytowane) Cóż, wymieniać :( Zbierałem się, zbierałem i nadchodzi czas wymiany. Trzeba nabyć 5 litrów (łącznie 10 bo do 2 aut) choć panu w sklepie wyskoczyło, że do tego sceniczka 1,9 dci wchodzi 5,5. Ostatnio wymieniałem w jednym z punktów wymiany oleju ale tym razem postanowiłem zrobić to samodzielnie. Poprzednio był filtr z Filtrona ale spróbuję Purfluxa. Chyba nie powinno być źle. Purflux jakby ciut mniejszy. Dojdzie jeszcze powietrza. Uświadomiłem sobie, że to jedyny filterek którego nie wymieniłem po zakupie auta. Był OK ale jak ostatnio zaglądałem to widać że jego czas mija. Kiedyś bardzo fajne filtry oleju robił Sędziszów, ale (tu opinia jednego ze sprzedawców w hurtowni) "zamieszali w rozmiarach i czasem jest problem". To taka drobna uwaga. Edytowane 6 Listopada 2012 przez fredi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi