MiQ Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Witam Mój problem jest taki iż od czasu, gdy kupiłem auto radio mi gubi fale i słychać szumy jest tak na każdym radiu jakie włożę. Radia były nie byle jakie. Co można na to poradzić i jak temu zaradzić, aby można było spokojnie słuchać radia. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 zmienić antenę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Pokaż jaką kupić jak bym miał kupować. Może być przykład z allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 było już sporo o antenach, opcja :) się kłania musisz znać otwór pod antenę i kupić taką ze wzmacniaczem taka będzie pasować (w clio kiedyś taką montowałem): http://allegro.pl/item383546745_podstawa_a...en_renault.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zacznij od sprawdzenia przewodu antenowego czy jest cały i podłączony do anteny i potem wtyczki (czy dobrze podłączona), czy nie ma gdzieś zwarcia "gorącego" z masą. Jak to nic nie da to wymiana anteny i przewodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 MiQ, jeżeli radyjka wpinane były i wypinane to duża szansa że problem leży włąśnie w przewodzie przy samej wtyczce, kupujemy nową obcinamy kawałek i zarabiamy nową końcówkę pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Ok tak na pewno zrobię zarobię nową wtyczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi