morgan Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 w mojej megance ubywa mi płynu chłodniczego. Dolałem do poziomu max, gdyż płynu było w połowie między min a max. gdy przejechałem 200km, odkręciłem korek od zbiorniczka płyn podniósł się ponad poziom max, rano jadnąc do pracy zobaczyłem że płyn nie opadł i jest na takim samym poziomie co wieczorem. CO może być tego stanem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Moment sprecyzujmy: dolałeś do max potem rozgrzał sie (płyn sie rozszerzył) i było go ponad max i tak zostało, tak? Jeżeli Cie dobrze zrozumiałem to po protsu ujmij go do poziomu max i obserwuj, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morgan Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 [Cięcie] dolałem do max jak było prawie min na zimnym silniku po przejechaniu 200 km było ponad max, jak odkręciłem korek od zbiorniczka, dzisiaj rano odlałem do poziomu max. Radzę przypomnieć sobie regulamin forum (cały), ze wskazaniem na część o cytowaniu. Dzisiaj dostajesz :) - Prezes [ Dodano: 2008-06-26, 08:38 ] po wizycie u mechanika okazało się, że to cieknąca chłodnica, chyba bedę zmuszony wymienić, czy też jest jakis inny sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi