prosiaczek231 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Jestem świeżoupieczonym posiadaczem Scenica I z 1997r i mam dośc banalny problem jedno z tylnych siedzeń nie chce się składac (tzn. oparcie sie składa, ale siedzisko nie). Naciskam dzwignie, ale ono ani drgnie? czy ktos miał podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Spróbuj przesunąć fotel w poziomie a dopiero potem składaj. Jest tam jakieś zabezpieczenie, przynajmniej u mnie, które nie pozwala na wyjęcie fotela. Po Obu stronach nasz takie łapki, jak się dobrze przyjrzysz to zauważysz, że nie w każdej pozycji zwalniają one blokadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Dzięki wielkie za podpowiedz P_r_z_e_m_o, zrobiłem tak jak pisałeś i się złożył, faktycznie u mnie tez jest taka blokada, ale tak to jest jak się poznaje samochód krok po kroku. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi