dreju Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Cześć, mam prośbę czy ktoś, kto posiada program CAN CLIP do Renault Megane 3 mógłby sprawdzić czy w dziale odnośnie diagnostyki ECU 1122 w dokumentacji naprawy znajdują się wartości rezystancji dla zewnętrznego czujnika temperatury. Jeżeli byłby podane będę bardzo wdzięczny za udostępnienie tych wartości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piocool Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Cześć, Mam CLIPa ale szczerze przyznam, że nie widziałem aby były podane tam wartości domyślne danego parametru, zwłaszcza dla "wszystkich" ECU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soly Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 mam clipa od wczoraj i póki co nie wiem jak Ci to sprawdzić, jak wiesz jak to zrobić to napisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreju Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Niestety nie wiem gdzie dokładnie znajduje się ta dokumentacja. Przeczytałem na innym forum, że ktoś takie parametry tam widział ale screenów nie zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi