pleban11 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Sciagasz mape z moich linków, wypalasz z jak najmniejsza predkoscia, wsadzasz płyte do czytnika nawigacji i jak załapie wybierasz cel podrozy a nastepnir kraj, miasto i ulice jesli wystepuje. Nie wiem czy o to ci chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peys Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 pleban11 masz wgrany polski soft. sam wgrywales czy ktos ci wgrywal?ile to kosztuje?czy mozesz zczytac ten soft i wrzucic na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleban11 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 To mi wgrywał gostek z allegro za co zapłaciłem 450zł, jest to duzo i mało ale z moimi zdolnościami językowymi miałem problemy aby rozszyfrować dokładniej nawigacje a poza tym lepiej się uzywa takiej nawigacji. Jeśli bym wiedział jak to zczytać to umieściłbym juz dawno to na forum. Jesli ktoś wie niech podpowie dla dobra ogółu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peys Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 mysle ze programowana jest pamiec eprom w nawi. gdybys zerknal po wymontowaniu na nawigacje to pewnie byloby ja widac. podejrzewam ze gosc musial ja wylutowac i programowac w zewnetrznym programatorze i ponownie ja wlutowal.zobacz czy masz slady lutowania. szukaj scalaka z osmioma nozkami(4 nogi z lewej, 4 z prawej)gdyby to bylo to, to mam programatorek do epromow i nie byloby problemu ze zczytaniem. ewentualnie moze byc to pamiec flash.jezeli bys znalazl to podaj symbol scalaka,jest na gorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleban11 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Polski soft byl wgrany z plytki jak przy oryginalnej bez ingerencji w co kolwiek, gostek robil to przy mnie i sam sie przyznal ze jest bardziej grzebaczem softwarowym i na sprzecie sie nie zna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dstorm Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 gość który wgrywał ten soft przerobił soft z oryginalnej płytki. (są narzędzia którymi można to zrobić jednak jest to trochę pracy, zwłaszcza z przetłumaczeniem komunikatów dźwiekowych). Niestety ten soft jest tylko do ostatniej wersji czytników z softem 5.xx. (ten ktoś chyba nawet o tym nie wiedział za bardzo). dla starszych czytników soft był zapisany na płycie w formacie cd-i i nie jest tak łatwo go wyedytować. A jeśli chodzi o wylutowywanie scalaków i zgranie wsadu to akurat ta wersja czytników ma nietypowe kości i w dodatku wsad jest podobno szyfrowany. i odpowiedź na pytanie kolegi, który się wyżej nie doczekał odpowiedzi. Ten soft to tylko dla nawigacji z dużym kolorowym ekranem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel500 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Plytka nagrana z 5,30 tylko.....wyraznie jest napisane zeby uaktualniac z wersji 5.00 i CSB 4,32 Ma ktos link do pobrania tego? Bo szukalem i niestety nie trafilem. Obecnie mam zainstalowane: HW number 0457 CSB HW number 4.31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 (edytowane) Witam odgrzewam kotleta. Mam nawigację jak na zdjęciach chcę mieć język polski i aktualną mapę. Proszę o wskazanie odpowiedniego adresu do pobrania pliku do tej nawigacji. Edytowane 15 Lipca 2015 przez Robak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwik1984 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 (edytowane) To jest Carminat informee 2 (: Nie lepiej podjechać do firmy gdzie się tym trudnią? Nie jednemu już radyjko wysiadło od wgrywania nowego oprogramowania. Ja najbliżej miałem do Krakowa. Tam zostałem ekspresowo obsłużony- polskie menu, lektor, mapy ,nowa antena GPS i na koniec czyszczenie lasera bo się zacinał przy wgrywaniu. Zostawiłem 250 zł. Mam radyjko informee 2 Cabasso o zwiększonej mocy wyjściowej, rzadko spotykane i szkoda było by je zepsuć. Edytowane 15 Lipca 2015 przez elwik1984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Podejrzewam że jak tak dalej pójdzie to też podjadę do Poznania już nawet rozmawiałem w tej sprawie 120 zł i płyta na własność. Ale do odważnych świat należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwik1984 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) Też dostałem płytkę :) Edytowane 16 Lipca 2015 przez elwik1984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 A początkową wersję oprogramowania miałeś taką samą jak ja? Jeśli tak to może wrzucasz obraz ISO tej płyty na jakiś serwer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwik1984 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) Nie odpowiem Ci bo nigdy się nie zagłębiałem jakie jest oprogramowanie. Mogę jedynie teraz to w nawi odszukać i zrobić zdjęcie. Ja tą nawi dokładałem do auta i kupiłem bez oryginalnej płyty. Obraz ISO płyty :) nie znam się na tyle żeby ci to zrobić. Dlatego zrobił mi to człowiek który się na tym zna. Jak będę w aucie to zrobię zdjęcie co tam jest wgrane. Edytowane 17 Lipca 2015 przez elwik1984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Ktokolwiek coś więcej. Np. Jaką mapę można zastosować przy tej konfiguracji sprzętowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobercikN Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 a nie wrzuciłbyś obrazu płytki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi