Szymon123 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Witam. Jaki polecacie interfejs diagnostyczny do megane IV? Oprócz clipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slimak Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Elm 327 z odpowiednim chip-em. Program ddt4all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David.P87 Opublikowano 25 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Jestem tu nowy ale już co nie co przeczytałem na forum i zamierzam zakupić interfejs do diagnostyki auta a przede wszystkim do instalacji "ukrytych aplikacji" w RLink 2 i znalazłem dużo interfejsów ELm 327 ale który wybrać...który to jest z tym "odpowiednim chip-em?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 26 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Kup od razu ICAR VGATE 2 lub 3. Wydasz na niego 45zł raz zamiast kupować 3 kable bo mogą się nie sprawdzić. Ja mam wersję na bt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi