KDKJ Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Cześć! Żaden dział mi nie pasował, więc wrzucam do offtopa Mam pytanko co do zestawu powypadkowego "Renault Route Service". Czy każda Meganka 2 (ph2) miała taki pakiet we wyposażeniu podstawowym, czy w jakiś konkretnych okolicznościach się go otrzymywało (np. naprawa w ASO)? Nie mogę znaleźć w internecie tematów o tym zestawie a tym bardziej zdjęć. Zestaw zauważyłem jak szukałem ET felgi i wyjmowałem zapasówkę. W zestawie: - Opakowanie - Protokół powypadkowy wraz z możliwością zaznaczenia szkody - Raca - Żółta kredka - Długopis - Kamizelka odblaskowa - Miarka krawiecka - Aparat jednorazowy Wszystko sygnowane logiem Renault. Będę wdzięczny za odpowiedź, ponieważ zaczęło mnie to ciekawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KDKJ Opublikowano 23 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Dalej jestem ciekaw, więc pozwolę sobie raz "odświeżyć" Dodam, że auto sprowadzone z Holandii i widać, że zmieniany był zderzak, lampa i przednia szyba (więc jakaś szkoda była). Jak wspomniałem prędzej, zestaw był pod kołem zapasowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KDKJ Opublikowano 8 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Znalazłem! Zakup jest/był możliwy na pewno w NL. Nie wiem jak w innych krajach. https://www.cdn.renault.com/content/dam/Renault/NL/onderhoud-en-service/onderhoud-en-reparatie/hulp-onderweg/renault-zorgeloos-onderweg-in-heel-europa.pdf Numer "części": 77 11 201 698 W tłumaczeniu od Google: Zestaw pomocy dla awarii i uszkodzeń - Zestaw pomocniczy składający się z: pakietu pierwszej pomocy, Formularz roszczenia UE, kamizelka bezpieczeństwa, długopis, taśma miernicza i kreda Cena - niecałe 10€. Opis w porównaniu z moim pakietem troszkę się różni, więc możliwe, że jest dalej dostępny do kupienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi